Stojkovićev Makabi pobedio Rajkovićev u finalu Kupa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojkovićev Makabi pobedio Rajkovićev u finalu Kupa (VIDEO)

Dvojica srpskih golmana - jedan se veselio, drugi je plakao! Vladimir Stojković je bio bolji od Predraga Rajkovića u finalu izraelskog Kupa.

Tačnije, Makabi Haifa je bio bolji od imenjaka iz Tel Aviva rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola bio je Hen Ezra u 36. minutu.

Makabi Haifa je tako osvojio kup posle 18 godina, dok je iza Rajkovićevog Makabija poražavajuća sezona. Nisu uspeli da odbrane kup, a u finišu su izgubili i titulu. Podsetimo, Ber Ševa je je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tri boda prednosti.

Srpski dvojac će se vrlo brzo priključiti reprezentaciji, ali neće igrati protiv Kipra u sredu u Užicu.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP IZRAELA: Potencijalno pojačanje Crvene zvezde rastužilo Rajkovića i obradovalo Stojkovića

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016

U finalu Kupa Izraela, Makabi Haifa je savladao Makabi Tel Aviv 1:0 i osvojio jedan od dva trofeja.. . Bio je to dvoboj dva srpska reprezentativna golmana Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića. Bolji je bio bivši čuvar mreže Partizana. Ipak, da sve bude zanimljivije, timu iz Haife pehar je golom...

Nastavak na HotSport.rs...

Rajkov trener preuzima Ajaks

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 12:07

Dosadašnji trener Makabija iz Tel Aviva Peter Boš (52) prihvatio je ponudu Ajaksa sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor...Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva ostali su bez trofeja u domaćem prvenstvu i nacionalnom Kupu ali je trener izraelskog sastava Peter Boš ipak dobio ponudu da se preseli u klub...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.