Stojković uzeo Rajkoviću kup Izraela (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković uzeo Rajkoviću kup Izraela (VIDEO)

Makabi Haifa savladao imenjaka iz Tel Aviva u finalu sa 1:0

Makabi Haifa je uspeo da vrati kup Izraela u svoje vitrine posle ravno 18 godina, a uspehu Zelenih, koji su slavili sa 1:0 u velikom finalu, u mnogome je doprineo i srpski golman Vladimir Stojković, koji je bez greške sačuvao mrežu na ovom meču.

Stojković je tako bio koban i po još jednog Srbina Predraga Rajkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji čuva mrežu Makabija iz Tel Aviva, kluba koji nije uspeo da odbrani trofej koji je osvojio prošle sezone. Nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde veče je pokvario vezista Haife Hen Ezra, koji je postigao pobedonosni pogodak u 36. minutu.

Makabiju iz Haife ovo je šesti trofej pobednika nacionalnog kupa, a pehar je u ime igrača podigao legendarni Izraelac Josi Benajun koji je i kapiten ekipe Vladimira Stojkovića.

Makabi Tel Aviv se, s druge strane, suočio sa još jednim gubitkom trofeja, jer je posle prvenstva gde mu je za samo tri boda Hapoel Ber Ševa uzela titulu ispred nosa ostao bez trofeja i u kupu, što je poražavajuća sezona.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.