Stojković: Zamolite Bjekovića da dođe u Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Zamolite Bjekovića da dođe u Partizan

"Svaki partizanovac zna ko je Nenad Bjeković i siguran sam da bi svi voleli da ga vide na mestu predsednika. To je pre svega interes Partizana, znamo kakav je bio klub dok je on bio tamo", kaže bivši golman crno-belih

Vladimir Stojković nema dilemu, Nenad Bjeković je pravi čovek za predsedničku funkciju u Partizanu i o tome uopšte ne treba polemisati, niti u trku ubacivati nekog drugog kandidata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Bivši golman crno-belih prati aktuelna dešavanja u klubu, koja najviše štete Partizanu.

"Ne znam u čemu je problem. Ne želim da se mešam u politiku kluba, međutim... Svaki partizanovac zna ko je Nenad Bjeković i siguran sam da bi svi voleli da ga vide na mestu predsednika. To je pre svega interes Partizana, znamo kakav je bio klub dok je on bio tamo", kaže Stojković za Žurnal.

Da li to znači da golman Makabija iz Haife podržava nekadašnjeg golgetera i sportskog diretkora Partizana u borbi za predsedničku funkciju?

"Oko imena Nenada Bjekovića ne bi trebalo da se polemiše ioli da postoji bilo kakva dilema za njegov izbor. Već sam rekao, svaki partizanovac zna ko je on. Bjeković i ne bi trebalo da se sa nekim borim za mesto predsedniuka, već bi ga trebalo bukvalno zamoliti da dođe u Partizan", smatra Stojković.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan treba da moli Bjekovića da postane predsednik?!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016

Nekadašnji as Partizana ima jasan stav po ovom pitanju, iako ne želi da detaljnije komentariše aktuelnu situaciju u Humskoj...Posle priključivanja ''Orlovima'', srpski reprezentativni golman Vladimir Stojković je komentarisao i najnovija dešavanja u Partizanu...Izborna Skupština kluba održana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.