Seče sve veze sa bivšim: Bojana Rajić traži crkveni razvod od Stojkovića!

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seče sve veze sa bivšim: Bojana Rajić traži crkveni razvod od Stojkovića!

Bojana Rajić ne želi da je bilo šta veže za bivšeg supruga Vladimira Stojkovića, pa će razvesti i crkveni brak koji je s njim sklopila pre pet godina. Manekenka je odlučila da urgentno zatraži raskid braka pred bogom, jer planira da se u julu venča s dečkom, menadžerom “Elektromreže Srbije” Branislavom Ðurđevićem, s kojim čeka dete.

S obzirom na to da je proces razvoda crkvenog braka komplikovan, Bojana je već prikupila svu neophodnu dokumentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koju će ovih dana odneti u Crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde se i venčala s Vladimirom.

“Potrebno je da Bojana ode kod sveštenika koji ju je venčao sa Vladimirom i preda mu odluku suda o građanskom razvodu, čime automatski podnosi zahtev i za crkveno razrešenje bračne zajednice. Taj zahtev crkva šalje crkvenom sudu, koji odlučuje o prekidu zaveta datog pred bogom. Na tu odluku čeka se od sedam dana do šest meseci”, govori za Kurir jedan od sveštenika Srpske pravoslavne crkve.

Ovaj proces može da se ubrza, a jedini način je taj da i Vladimir dođe u crkvu s istim zahtevom. U tom slučaju crkveni sud brzo šalje odluku o razvodu. Nakon toga i Vladimir i Bojana mogu da sklope nove brakove u crkvi, koja dozvoljava tri venčanja.

Pozvali smo i Vladimira i Bojanu, ali nisu bili raspoloženi da razgovaraju na ovu temu.

Vladimir Stojković će se, kao i njegova bivša supruga Bojana, venčati na leto. Izabranica njegovog srca je Valentina Pupović iz Pljevalja. Vladimir i Valentina su u ljubavi godinu i po dana.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.