Rokade među Orlovima - Muslin ispratio dvojicu, dočekao još trojicu!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Rokade'' među ''Orlovima'' - Muslin ispratio dvojicu, dočekao još trojicu!

Kompletiraju se redovi našeg nacionalnog tima pred meč sa selekcijom Izraela.

Zbog obaveza u svojim klubovima, u sredu za selekciju Srbije nisu mogli da nastupe trojica pozvanih igrača - golmani Vladimir Stojković i Predrag Rajković, kao i napadač Lazar Marković.

Stojković i Rajković su bili direktni rivali u finalu izraelskog Kupa, između Makabija iz Haife i Makabija iz Tel Aviva. Tim iz Haife, čiju mreću čuva Stojković strijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sa 1:0 i osvojio ovaj trofej.

Sinoć je i Lazar Marković bio akter finala Kupa, ali u Turskoj, gde je njegov Fenerbahče poražen sa 1:0 u duelu sa Galatasarajem.

Naš fudbaler je dobio priliku da zaigra od sredine drugog poluvremena, ali nije uspeo da spreči poraz svog tima.

Utakmica između Srbije i Izraela na programu je 31. maja u Novom Sadu, a selektor Muslin ovoga puta neće moći da računa na Nemanju Matića i Nemanju Maksimovića.

Njih dvojica su, u dogovoru sa selektorom napustili ''Orlove'' - Matić zbog potrebe da nastavi sa lečenjem kako bi u potpunosti sanirao povredu, a Maksimović zbog klupskih obaveza u šampionatu Kazahstana.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.