POSLE NAPADA NA VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Otkazan meč Makabija i Paderborna

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NAPADA NA VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Otkazan meč Makabija i Paderborna

Austrijanci ne mogu da garantuju bezbednost na utakmici koja je bila zakazana za subotu

Prijateljski meč između Makabija iz Haife i nemačkog Paderborna otkazan je zbog incidenta na prethodnom meču izraelskog tima u Austriji, potvrdio je Vilfred Elinger, gradonačelnik Kirhbila, mesta u kojem je duel trebalo da bude odigran.

Elinger je u izjavi agenciji APA da ne može da garantuje bezbednost na utakmici koja je bila zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za subotu.

Grupa od 20 huligana, pretežno Austrijanaca turskog porekla, sa palestinskim zastavama u sredu je utrčala na teren na meču Makabi - Lil i napala igrače izraelskog tima.

Golman Makabija Vladimir Stojković braneći saigrače fizički se sukobio sa huliganima i tako ekspreno postao ljubimac navijača ekipe koju s klupe predvodi srpski trener Aleksandar Stanojević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.