Opet se ženi!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet se ženi!

Vladimir Stojković planira svadbu sa devojkom, piše domaća štampa.

Foto: MN Press

Fudbaler, koji se razveo prošle godine od manekenke Bojane Rajić sa kojom ima sina, planira opet da stane na "ludi kamen" sa Valentinom Pupović, piše "Svet".

Izvor blizak fudbaleru rekao je da će venčanje najverovatnije biti u Beogradu, jer je tako najzgodnije mladencima zbog porodice i prijatelja iz Srbije, odnosno Crne Gore, pošto su Valentinini iz Pljevalja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Razmatra nekoliko mogućih datuma, ali će venčanje najverovatnije biti u septembru. U oktobru će biti dve godine kako su zajedno, a nije poznato da li će praviti veliku svadbu ili manju, za najuži krug", rekao je taj izvor za "Svet".

Vladimir i Bojana venčali su se sredinom 2009, i dve godine kasnije dobili sinčića Lava. Razveli su se prošle godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.