Novi STAR donosi: Stojke ne sme da mrdne od verenice! Drži ga na kratkom lancu!

Izvor: Svet, 06.Feb.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi: Stojke ne sme da mrdne od verenice! Drži ga na kratkom lancu!

Boravak u Beogradu Vladimir Stojković iskoristio je da se provede i vidi sa drugarima koji mu nedostaju dok igra u Izraelu!
Međutim, čim je STAR objavio kako se Stojke provodi sa prijateljima u jednom beogradskom klubu, posle nekoliko dana u izlazak je otišao sa verenicom Valentinom Pupović! Lepa Crnogorka je valjda shvatila da je sigurnije kada je i ona tu, jer je Vlada dobra prilika za sve potencijalne udavače kojih je pun grad, pa je svima stavila do znanja kako je on samo njen…
A ŠTA SE SVE DEŠAVALO U NOĆNOM PROVODU I ZAŠTO STOJKE JOŠ UVEK NEĆE DA SE ŽENI, MOŽETE SAZNATI U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR!

Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi STAR donosi: Stojke ne sme da mrdne od verenice! Drži ga na kratkom lancu!

Izvor: Scandal.rs, 06.Feb.2016

Boravak u Beogradu Vladimir Stojković iskoristio je da se provede i vidi sa drugarima koji mu nedostaju dok igra u Izraelu!..Međutim, čim je STAR objavio kako se Stojke provodi sa prijateljima u jednom beogradskom klubu, posle nekoliko dana u izlazak je otišao sa verenicom Valentinom Pupović! Lepa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.