Bravo, Stojke! Zaslužio si! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo, Stojke! Zaslužio si! (foto)

Tek što je došao u Notingem Forest, srpski reprezentativni golman dobio veliko priznanje!

Ukoliko redovno pratite izveštaje sa utakmica Notingem Foresta od dolaska Vladimira Stojkovića u ovu englesku ekipu, mogli ste da primetite da je naš reprezentativac jedna od retkih ''svetlih tačaka'' u timu koji za sada ne ostvaruje željene rezultate.

Srpski reprezentativni golman spasava što se spasiti može, ali je problem što ostatak tima nije na potrebnom nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Imajući to u vidu, najnovija informacija iz Notingema i nije iznenađujuća. Naime, klub je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je Vladimir Stojković od strane navijača izabran za najboljeg fudbalera ovog tima, za mesec oktobar!

Zanimljiv je i način na koji u Notingemu dodeljuju ovo priznanje. Oni su izabrali jednog od navijača koji su glasali za Stojketa i pružili mu priliku da se upozna sa srpskim reprezentativcem i da mu i zvanično uruči ovo priznanje.

Tu sreću je ovog puta imao Dejvid Hobson, koji je sa sobom poveo i svog šestogodišnjeg unuka Nou, sa kojim se Stojković i fotografisao za uspomenu, što možete da vidite u prilogu.

Nama ostaje da Stojketu poželimo mnogo ovakvih priznanja u klubu u koji je došao tek krajem letnjeg prelaznog roka, ali se izvanredno snašao. I naravno, da ovako nastavi i u dresu našeg nacionalnog tima.

#NFFC's Vladimir Stojkovic received his @TheBedChambers Player of the Month award from a young supporter recently. https://t.co/9KEWHUiwsh pic.twitter.com/ff4Qt0AjD8

— Nottingham Forest FC (@NFFC) October 25, 2016
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stojke na udaru britanskih medija! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 09:44

Srpski internacionalac Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih medija nakon što je u susretu sa Kardifom nehotice povredio napadača protivničkog tima Rikija Lamberta...Golman Notingem Foresta Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih novinara nakon utakmice sa Kardifom u kojoj je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.