Želi u Belu kuću a Putina naziva mafijašem, a Kim Džong Una umobolnikom

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi u Belu kuću a Putina naziva mafijašem, a Kim Džong Una umobolnikom

Američki senator i predsednički kandidat Marko Rubio izneo je svoje stavove o svetskim liderima. Ruskog predsednika Vladimira Putina nazvao je mafijašem, a za severnokorejskog diktatora Kim Džong Una rekao je da je "umobolnik".

Govoreći na mitingu u Južnoj Karolini, Rubio je Rusiju i Severnu Koreju predstavio kao "neprijatelje SAD".

- Rusiju vodi mafijaš. On je predstavnik organizovanog kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji kontroliše rusku vladu i ubija neistomišljenike. Ako ste neprijatelj Vladimira Putina, najverovatnije će vas upucati na ulici ili će vam sipati otrov u piće - rekao je političar.

Ništa blaže reči nije imao ni za Kim Džong Una.

- U Severnoj Koreji, umobolnik poseduje gomilu nuklearnog oružja i rakete dugog dometa koje mogu da pogode SAD - izjavio je Marko Rubio.

On je dodao da veliku opasnost za Ameriku predstavljaju i islamisti širom sveta, Iran, Kina "i drugi totalitarni režimi".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.