Zašto klevetaju Putina? Zato što je mnogo jak!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto klevetaju Putina? Zato što je mnogo jak!

Lični napadi na ruskog predsednika Vladimira Putina nastavak su informacijskog rata protiv Rusije, izjavio je šef Putinove kancelarije Sergej Ivanov.

Ljut što mu diraju predsednika: Putinov PR, Sergej Ivanov

 

"Prvo su pokušali da koriste opoziciju kao polugu za rušenje autoriteta vlasti, ali nisu uspeli", rekao je Ivanov na jednom poslovnom skupu u Sočiju, a prenela je ruska agencija Tas.

 

"Mnogo pre ukrajinske krize >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jasno smo znali da naša domaća i strana politika ne zadovoljava one s druge strane Atlantskog okeana", kazao je on i ocenio da su navodi o "municiji koja probija sve vrste pancira proizvedenoj u ukrajinskom delu Sovjetskog Saveza 1974", "manipulacija činjenicama i klevetanje".

 

Taj zvaničnik Kremlja rekao je da je siguran da "kada je postalo jasno da Putinovi saveznici ne mogu biti rasterani i da je njegova popularnost u usponu, oni su odlučili: Ukoliko Putin ne bude svrgnut, ništa ne može da se učini sa Rusijom, i tako su odmah pokrenuli napade na njiga, uključujući i lične napade".

 

"Ključni detalj je i ovo, a nadam se da ćete se složiti sa mnom: naš predsednik u javnim govorima nikada nije sebi dopustio da koristi uvredljive reči o bilo kom šefu države ili vlade", rekao je Ivanov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

IVANOV: Lični napadi na Putina su klevete i nastavak informativnog rata protiv Rusije

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014

Kad su s one strane Atlantika shvatili da Putinovi saveznici ne mogu biti rasterani i da je njegova popularnost u usponu, počeli su da ga napadaju da bi ga svrgnuli s vlasti, kaže šef kancelarije predsednika Rusije..SOČI - Lični napadi na ruskog predsednika Vladimira Putina nastavak su informativnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.