Vladimir Putin: O ženidbi pošto uda Ljudmilu

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Putin: O ženidbi pošto uda Ljudmilu

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je izjavio da će razmisliti o ženidbi pošto prethodno uda svoju bivšu ženu Ljudmilu.

U direktnoj televizijskoj emisiji u kojoj odgovara na pitanja građana, Putin je na pitanje kada će "zemlja videti novu prvu damu", kazao:

"Najpre moram da udam svoju bivšu ženu Ljudmilu Aleksandrovnu, a onda da porazmislim o sebi", rekao je Putin, što je bilo propraćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smehom i aplauzom gostiju u studiju.

Zvanični Kremlj je početkom aprila potvrdio da je razvod ruskog predsednika Vladimira Putina od supruge Ljudmile, sa kojom je u braku proveo 30 godina, okončan.

U Putinovoj zvaničnoj biografiji na sajtu Kremlja je još 27. marta stajalo "Oženjen. Supruga Ljudmila Aleksandrovna Putina", dok se sada samo navodi da predsednik ima dve ćerke, dok se prva dama uopšte ne pominje. Putinov portparol Dmitrij Peskov je u izjavi za rusku agenciju Itar-Tas potvrdio da je "razvod okončan".

Bračni par Putin je u junu prošle godine izdao iznenađujuće saopštenje o tome da će se posle tri decenije braka razvesti. "To je bila zajednička odluka", rekao je tada Putin, dok je njegova supruga izjavila: "Brak je gotov, jer se praktično nikad nismo viđali" i dodala da je reč o "civilizovanom razvodu".

Putinov privatni život je već neko vreme predmet tračeva, pri čemu ga neki povezuju sa bivšom gimnastičarkom, a sadašnjom članicom Dume Alinom Kabajevom.

- Ljudmila Putin: Od senke do divljine

- Gde je nestala Ljudmila Putin?

- Kremlj: Putin i zvanično razveden

- “Putin nema drugu ženu”

- Putinov razvod: Mediji, internet i gimnastičarka

- Šta Rusi misle o Putinovom razvodu?

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo d’udam Ljudimlu, pa ću da se ženim

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2014

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će razmisliti o ženidbi pošto prethodno uda svoju bivšu ženu Ljudmilu. ..Prvo da zbrine bivšu ženu, pa će da misli na sebe: Vladimir Putin i Ljudmila Aleksandrovna.. ..U direktnoj televizijskoj emisiji u kojoj odgovara na pitanja građana, Putin...

Nastavak na Vesti-online.com...

PUTIN: Prvo da udam Ljudmilu, pa ću se ja oženiti

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2014

Ruski predsednik je izjavio da prvo želi da uda svoju bivšu suprugu, a tek onda da razmišlja o sebi i svom budućem braku

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.