Sjedinjene Države pozivaju na ubistvo predsednika Putina!

Izvor: KMnovine.com, 30.Avg.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjedinjene Države pozivaju na ubistvo predsednika Putina!

U američkom magazinu "Američki mislilac" objavljen je članak specijalnog pomoćnika direktora CIA Reganove administracije Herberta Mejera.


 ...

U tom članku Mejer je predložio da Barak Obama i njegovi saveznici u Evropi ubede Ruske oligarhe da osiguraju Putinovu smrt!
Predsednik (obama) i njegove evropske kolege treba da ovim ljudima dadu apsolutno jasan signal da nas nije briga kako će se rešiti problem Putina. Ako oni mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da ubede dobrog starog Vladimira da napustiti Kremlj sa svim vojnim počastima i svečanim zaslugama, - odlično.

Ako Putin bude previše tvrdoglav da shvati da je njegova karijera  završena, a Kremlj može da ga izvuče za noge sa rupom potiljku - mi to i te kako želimo".

 Dalje, autor dodaje da je Zapad ima još jedan izbor: "Zemlja - vazduh" Putinov avion nakon putovanja u inostranstvo, da se pogodi projektilom raketom "Nećemo prigovor" - zaključio je Mejer.

Ono što je važno, ovaj članak je veoma indikativan po celokupnu politiku Sjedinjenih Američkih Država, a ne samo u odnosu na Rusiju. Za politički establišment SAD, Vladimir Putin je "crna tačka". A sada je njihova "san" - fizičko uklanjanje predsednika Rusije, koji je stajao i stoji uz zakonom izbranu vlast u Siriji, koji je uzeo,"i prekrojio  američke planove za stvaranje banderističke odnosno fašističke Ukrajine i njenom daljom okupacijom od strane Zapadnih/NATO trupa.


Sekcije koje treba podvući su:


1.      Poziv na ubistvo Predsednika Putina

2.      Da Rusija posle Putinovog ubistva uđe u proces samoeliminacije

3.     Posle ubistva Putina amerika i saveznici treba da degradiraju i izigravaju smrt na sofisticiran način (kao što se godinama uspešno čini u Srbiji)

Herbert Mejer insistira da je neophodno da se ojača uticaj na ciljane oligarhijske grupe i elitu Kremlja. To jest, povećanje pritiska na ljude koji su osnovi trenutni  administracije Kremlja. A onda, u skladu sa Mejerom, oni koji su doneli Putina na vlast sami će delovati kao svoji dželata.


Ako se dopusti radikalizam i tama Američkih neokonzervativcaca, ako zamenite fizičko uklanjanje politikom, možemo bolje da razumemo kako je  nedavno u Ukrajini sproveden takav plan protiv Janukoviča.  Majdanovci ne bi bili u stanju da skinu vlast da im to nisu dozvolili  dojučerašnji oligarsi koji su doveli Janokoviča na vlast.


 Amerika i njeni saveznici ne samo da će ojačati sankcije protiv Rusije već će tražiti "slabe tačke" u osloncima države. Kao i povećanje podrške onima u Rusiji koji će slomiti podršku državnost unutra sa narandžastim revolucijama.




"Američki mislilac" - "North Amerikan Dejli E-zine", stoji na pozicijama američkog neokonzervativizma. Glavna tema časopisa jeste politički sistem Sjedinjenih Država, spoljna politika, nacionalna bezbednost. Objave ovog onlajn  magazina imaju istu težinu i uticaj kao što ima publikacija Le mond, Gardijan, i Nju jork tajms.


Skraćen prevod.


Preuzeto sa: Vojvoda Jakov Nenadović
Preuredile i pripremile:  KM Novine


Pogledaj vesti o: CIA,   Barak Obama

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.