Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija nema ništa protiv SAD u "Normandijskoj četvorci"

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da Rusija nema ništa protiv ulaska drugih država, uključujući SAD, u "Normandijsku četvorku".

- Da li je potrebno privući još nekog? Ruska pozicija je da mi nemamo ništa protiv privlačenja bilo koga, uključujući i naše američke partnere - izjavio je predsjednik Rusije na Međunarodnom forumu "Valdaj".

On je dodao da diskusija u okviru "Normandijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << četvorke" teče uz poteškoće i slabu efikasnost, ali da ne postoje druge opcije, prenosi "Sputnjik".

Putin je dodao i da Rusija ne žudi za dominacijom i da ne predstavlja globalnu prijetnju, kako to neke druge države žele da predstave.

"Normandijska četvorka" (Rusija, Francuska, Njemačka i Ukrajina) trebalo bi da se uskoro ponovo sastane da bi razmotrila konflikt u Ukrajini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.