Putinov neprijatelj: Katarina Radivojević već godinu dana u vezi sa bogatim Rusom?

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov neprijatelj: Katarina Radivojević već godinu dana u vezi sa bogatim Rusom?

Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno se zabavlja s nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim.

Glumica i nekadašnji šef nekada najveće ruske naftne kompanije “Jukos” upoznali su se pre godinu dana u Los Anđelesu, gde su i započeli vezu.

“Njih je upoznao Mihailov advokat. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << I ona je odlepila za njim i zbog njega je zamrznula jajne ćelije jer joj otkucava biološki sat. Zbog svih dešavanja i okolnosti ne viđaju se često”, rekao je izvor blizak glumici.

On kaže da Radivojevićeva samo zbog Hodorkovskog ide u Los Anđeles.

“Mihail finansira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u El Eju i Berlinu. Kaća se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, plaši se kad su u kontaktu da joj neko ne zameri zbog toga. Stalno je u nekom strahu. Mihail nema porodicu, ni decu, što je njoj važno. Hodorovski nema više novca kao što je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto, ona uskoro opet ide kod njega”, kaže Kurirov izvor, prenosi alo.rs.

Glumica nije želela da komentariše ove navode.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Radivojevic u vezi sa najvecim Putinovim neprijateljem

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2016, 12:10

- Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je odlepila za njim i zbog njega je zamrzla jajne ćelije jer joj biološki sat otkucava - tvrdi izvor blizak Katarini Radivojević..Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno je već godinu dana u vezi sa Mihailom Hodorkovskim, nekadašnjim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.