Putin u Beogradu

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u Beogradu

Predsednik Rusije Vladimir Putin sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu gde ga je dočekao srpski predsednik Tomislav Nikolić.



Ruski predsednički avion "iljušin 96" sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" oko 12.15. Vladimira Putina su na aerodromu dočekali predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << Tomislav Nikolić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i drugi zvaničnici.Vladimir Putin će se sastati sa državnim vrhom Srbije, a prisustvovaće i vojnoj paradi koja počinje u 15.30 na Ušću. Ruski predsednik će položiti vence na Spomenik oslobodiocima Beograda i herojima Prvog svetskog rata. Predviđeno je i da predsednik Nikolić uruči Putinu orden Republike Srbije na velikoj ogrlici. Očekuje se i da dve strane potpišu više sporazuma. Posle razgovora, premijer Srbije Aleksandar Vučić i ruski predsednik obratiće se medijima. Oko hiljadu novinara iz 170 medijskih kuća iz zemlje i inostranstva pratiće posetu ruskog predsednika kao i vojnu paradu povodom 70 godina od oslobođenja Beograda. Posle posete Beogradu Putin odlazi za Milano, gde danas počinje dvodnevni samit Evropske unije i azijskih zemalja.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.