Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin razgovarao sa Kristin Lagard o Grčkoj

Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je večeras sa šefom Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ Kristin Lagard o načinima za rješavanje grčke dužničke krize, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Predsjednik Putin bio je inicijator ovog telefonskog razgovora. Razgovarano je o saradnji Rusije i MMF-a i referendumu u Grčkoj", rekao je Peskov.

On je dodao da je potrebno tragati za optimalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << rješenjem za grčki dužnički problem, uzimajući u obzir interese svih strana, prenio je TASS.

Putin je danas ranije razgovarao sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom o rezultatima jučerašnjeg referenduma na kome su Grci odbacili uslove kreditora za dobijanje finansijske pomoći.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin razgovarao sa Kristin Lagard

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2015, 07:40

MOSKVA, Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je sinoć sa šefom Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ Kristin Lagard o načinima za rješavanje grčke dužničke krize, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. „Predsjednik Putin bio je inicijator ovog telefonskog razgovora. Razgovarano je...

Nastavak na Capital.ba...

Putin i Obama razgovarali o Asadu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik SAD Barak Obama razmijenili su mišljenja o sirijskoj krizi u telefonskom razgovoru, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov...Putin je u tom razgovoru potvrdio stav Rusije u vezi sa sirijskom krizom, prenio je "Sputnjik"...Obama je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.