Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin pozvao na borbu protiv terorizma

Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je saučešće španskom kralju Felipeu Šestom povodom terorističkog napada u Barseloni i rekao da taj napad potvrđuje "neophodnost ujedinjenja snaga međunarodne zajednice" u borbi protiv terorizma, saopšteno je iz Kremlja.

"Odlučno osuđujem ovaj surovi i cinični zločin protiv mirnih građana. On još jednom potvrđuje neophodnost ujedinjenja snaga međunarodne zajednice u beskompromisnoj borbi protiv snaga terora", poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Putin.

Agencija Tass piše da je predsednik Rusije izrazio saučešće porodicama poginulih a povređenima je poželeo brzo ozdravljenje.

U napadu kombijem na pešake u popularnoj ulici La Rambla u Barseloni prema poslednjim informacijama poginulo je 12 ljudi a 80 je povređeno. Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Putinovo saučešće španskom kralju: Moramo da se ujedinimo

Izvor: B92, 18.Avg.2017, 07:58

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin izrazio je saučešće španskom kralju Filipu Šestom povodom terorističkog napada u Barseloni...Osim toga, Putin je naveo da napad potvrđuje "neophodnost ujedinjenja snaga međunarodne zajednice" u borbi protiv terorizma, saopšteno je iz Kremlja..."Odlučno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.