Putin piše blog za Vesti-online!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015, 05:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin piše blog za Vesti-online!

Višegodišnji pregovori urodili su plodom! Zahvaljujući našim kontaktima iz dijaspore, činjenici da i naše štampano i onlajn izdanje daju prostora Rusiji da se čuje i njena strana priče u vezi sa svetskim događajima, a ne samo prozapadnjački stavovi o vrednostima života (po kojima su droga i homoseksualizam u redu, i po kojima su svi jednaki, osim onih koji misle drugačije od SAD i Evrope), kao i ličnim vezama naših sportista i umetnika sa ruskim kolegama, predsednik Rusije Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Putin je pristao, preko svog savetnika za štampu Dmitrija Peskova, da piše blog za Vestionline!

Peskov je preneo zahtev gospodina Putina da ne bude redigovan i da bar za prvo vreme pokuša da piše na srpskom jeziku, u meri u kojoj ga je do sada savladao. Mi smo, naravno, to prihvatili i njegovo prvo, kratko obraćanje pred početak pisanja blogova za Vestionline prenosimo u izvornom obliku - neće vam biti nimalo teško da razumete reči ruskog predsednika.

“Daraga bratja!

Eto čast da pišu za vas, za ruskije druzja. V etoj žestokoj borbi za očuvanjot čolovečeskogo dostojanstva, danes, kogda Zapad narušavat vse meždunarodne konvenciji, svakoj galas koji se borjot za pravdu i spokojan žiznj, eto galas koji sluša se dalekoj. Takoj je galas na vas, takoj je galas moj, zato ja hoćut delat blog na Vestionline.

Naša družba je dokazana, vaše odnošenije k Rusiji i k menja - eto prekrasno. Vaša paraduška v moja čest, vaši avionuški i tenkuški... Bilo prekrasno! Kiša ne smetal, duga prekrasna, djevuške i maljčiki što paradiral ispred menja s puškam i pištoljam, bil ko prava armija... Bratskij narod menja divno pozdravljut, ja vam spasibavam!

Pervi blog za vas ja napišu... sledejščeg 1. aprelja.☺ Dakle, apri-li-li-li, nazdrovje i pozdravljajut vam Međunaroden dan na šaljot!“

(FOTO: Fotomontaža vestionline.com)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.