Putin kao inspiracija: Kad on može da se slika u toplesu, mogu i ja!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin kao inspiracija: Kad on može da se slika u toplesu, mogu i ja!

Američka Komičarka Čelsi Hendler objavila je na Instagramu sliku u toplesu inspirisanu fotografijom predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

Čelsi tvrdi da ima bolje telo od Putina... Šta vi mislite?

 

Na fotografiji oboje su na konju, bez majice a razlika je samo u tome što Čelsi nosi kacigu - naglašavajući da je njoj, za razliku od Putina, bezbednost na prvom mestu. Uz fotografiju je i dodala komentar:

 

- Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što muškarac može da uradi, žena ima pravo da uradi bolje.

 

Zbog kršenja pravila o golotinji, Instagram je uklonio njenu sliku, ali to komičarku nije zaustavilo već je ponovo postavila izbrisanu fotografiju. Ovog puta je napisala:

 

- Uklanjanje ove fotografije je čist seksizam. Imam apsolutno pravo da ljudima dokažem da imam bolje telo od Vladimira Putina.

 

Kada joj je fotografija i drugi put obrisana, Čelsi je objavila poruku koju su joj poslali administratori ove društvene mreže.

 

U komentaru uz ovu objavu, komičarka je napisala:

 

- Kada muškarac objavi fotografiju na kojoj mu se vide bradavice, to je u redu, a kada to isto uradi žena-nije. Jesmo li u 1825. godini?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.