Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Porošenko razgovarali

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik Ukrajine Petro Porošenko naglasili su u današnjem telefonskom razgovoru važnost podrške mirovnom procesu u Ukrajini.

Dvojica predsednika su istakla i značaj održavanja prekida vatre na jugoistoku Ukrajine, stoji u današnjem saopštenju Kremlja, prenosi Rojters.

Putin i Porošenko su razgovarali i o snabdevanju Ukrajine ruskim gasom, nakon što je prošle nedelje u Milanu došlo do preliminarnog sporazuma o bazičnim uslovima budućih isporuka.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NE ZNA SE KO ĆE DA PLATI: Bez dogovora o isporuci ruskog gasa Ukrajini!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014

Putin i Porošenko su razgovarali i o snabdevanju Ukrajine ruskim gasom, Agencija AP je prenela da su njih dvojica postigli saglasnost oko brojnih pitanja, ali da pitanje plaćanja gasa ostaje nerešeno..BRISEL - Predstavnici Ukrajine, Rusije i Evropske unije nisu uspeli danas na razgovorima u Briselu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.