Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Netanijahu razgovarali o saradnji u borbi protiv terorizma

Ruski predsednik Vladimir Putin i izraelski premijer Benjamin Netanijahu razgovorali su danas telefonom o saradnji dve zemlje u borbi protiv terorizma na Bliskom istoku.

Putin, Netanyahu Discuss Anti-Terror Cooperation in Middle East https://t.co/UM7lQATodD

"U kontekstu rezultata zvanične Netanijahuove posete Rusiji 7. juna, razgovaralo se o rusko-izraelskoj saradnji u borbi protiv terorističkih pretnji na Bliskom istoku", saopštila je pres služba Kremlja.

Telefonski razgovor inicirao je Izrael, a dogovoreno je da se nastave kontakti između dve zemlje na različitim nivoima, prenosi Tass.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAJEDNIČKA BORBA PROTIV TERORIZMA Putin ponudio pomoć predsedniku Avganistana

Izvor: Blic, 23.Jul.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je svom avganistanskom kolegi Ašrafu Ganiju da je spreman za zajedničku borbu protiv svih oblika terorizma na najaktivniji mogući način nakon današnjih samoubilačkih napada u Kabulu, saopšteno je danas iz Kremlja..."Ruski predsednik oštro je osudio ovaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.