Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Erdogan 9.avgusta sjedaju za sto

ANKARA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan sastaće se u Rusiji 9. avgusta, rekao je danas potpredsjednik turske Vlade Mehmet Šimšek.

Ovo će biti prvi susret dvojice lidera od kada su dvije države obnovile veze nakon izvinjenja Ankare povodom obaranja ruskog borbenog aviona u Siriji.

Državna agencija Anadolija navodi da će se Putin i Erdogan sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Sankt Peterburgu.

Erdogan je poslao Putinu pismo sa izvinjenjem krajem juna. Dvije zemlje su od tada normalizovale odnose, obnovile antiterorističku saradnju i vojne kontakte, a Moskva je ukinula ograničenja za turistička putovanja u Tursku.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putin i Erdogan 9. avgusta sjedaju za sto

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2016

ANKARA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan sastaće se u Rusiji 9. avgusta, rekao je danas potpredsjednik turske Vlade Mehmet Šimšek...Ovo će biti prvi susret dvojice lidera od kada su dvije države obnovile veze nakon izvinjenja Ankare povodom obaranja ruskog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.