Putin: Ruski obaveštajci su jedinstveni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2017, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ruski obaveštajci su "jedinstveni"

Ruski predsednik Vladimir Putin pohvalio je danas pripadnike ruskih obaveštajnih službi, nazavši ih "jedinstvenim osobama", koje su posvećeni svojoj zemlji.

"Da se odreknu svog života, svojih najbližih i najmilijih i napuste zemlju na mnogo godina, i da posvete život otadžbini, nisu svi sposobni da to urade", rekao je Putin za rusku televiziju.

Prema njegovim rečima, "to su ljudi koji nisu kao ostali" - oni imaju neuobičajne kvalitete, ubeđenja i karakter, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preneo je AFP.

"To su jedinstveni ljudi. Želim im sreću i napredak", poručio je Putin koji je, podseća AFP, bivši pripadnik KGB-a.

Putin je kao agent KGB-a, od 1985. do 1990. godine bio u Drezdenu, koji je tada pripadao Istočnoj Nemačkoj, navodi se u njegovoj biografiji.

Kako se dodaje, Putin je rekao da je još pre nego što je završio studije, želeo da bude obaveštajni oficir, a privukli su ga romani o špijunima.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.