Putin: Rusija se neće uplitati u geopolitičke intrige

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija se neće uplitati u geopolitičke intrige

27.11.2014. -

Rusija nikome ne preti i neće se uplitati u geopolitičke intrige, ma koliko želeli da je u to uvuku. Ovo je izjavio predsednik Rusije Vladimir Putin govoreći na savetovanju o razvoju Oružanih snaga.

Pri tome on je ukazao na neophodnost obezbeđenja pouzdane zaštite suvereniteta i integriteta RF i njenih saveznika. Putin je posebnu pažnju skrenuo na potrebu kompleksnog prilaza i objedinjavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << svih organa državne vlasti prilikom rešavanja zadataka u oblasti odbrane zemlje.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alexei Druzhinin    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SNBO Ukrajine: Situaciju u Donasu nadzire 142 posmatrača OEBS-a

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014

27.11.2014. -..Predstavnik Saveta nacionalne bezbednosti i odbrane (SNBO) Ukrajine Andrej Lisenko izjavio je da događaje u Donbasu trenutno nadzire 142 strana posmatrača OEBS-a...U Donjeckoj i Luganskoj oblasti radi 142 posmatrača, od kojih su 11 ruski državljani, isto toliko je Amerikanaca, a 14...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.