Putin: Rusija druga u svetu po izvozu oružja

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija druga u svetu po izvozu oružja

Rusija je prošle godine izvezla oružje vredno više od 15 milijardi dolara i čvrsto drži drugo mesto u svetu po izvozu vojne opreme, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Na osnovu prošlogodišnjih rezultata, Rusija je samouvereno zadržala drugo mesto u svetu po obimu izvoza vojne opreme, koji je prošle godine premašio 15 milijardi dolara - rekao je Putin na sednici ruske Komisije za vojnu i tehničku saradnju sa stranim partnerima, prenosi ruska agencija Tass.

Vrednost izvoza ruskog oružja je u 2015. godini iznosila 14,5 milijardi dolara, dodao je Putin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA DRŽI DRUGO MESTO U SVETU PO IZVOZU ORUŽJA: Premašili neverovatnih 15 milijardi dolara!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2017

..."Na osnovu prošlogodišnjih rezultata, Rusija je samouvereno zadržala drugo mesto u svetu po obimu izvoza vojne opreme, koji je prošle godine premašio 15 milijardi dolara", rekao je Putin na sednici ruske Komisije za vojnu i tehničku saradnju sa stranim partnerima, prenosi ruska agencija Tas...

Nastavak na Kurir...

Putin: Rusija druga u svijetu po izvozu oružja

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2017

MOSKVA - Rusija je prošle godine izvezla oružje vrijedno više od 15 milijardi dolara i čvrsto drži drugo mjesto u svijetu po izvozu vojne opreme, izjavio je danas predsjednik Rusije Vladimir Putin..."Na osnovu prošlogodišnjih rezultata, Rusija je samouvjereno zadržala drugo mjesto u svijetu po...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.