Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Obamina administracija pokušava Trampu da veže ruke i noge

Predsednik Rusije Vladimir Putin smatra da su naručioci izveštaja o kompromitujućem materijalu koji Rusija navodno poseduje o izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu „gori od prostitutki”. Američki mediji plasiraju „ruske kompromitujuće informacije” o Trampu „Prostitucija je ozbiljna ružna socijalna pojava, jer se mlade žene time bave između ostalog i zato što ne mogu na drugi način sebi da obezbede sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << za život, a to je u značajnoj meri krivica društva i države. Dok ljudi koji naručuju ovakve lažne informacije (o navodnom kompromitujućem materijalu o Trampu, između ostalog, o njegovim navodnim vezama sa prostitutkama), koje se sada šire protiv izabranog predsednika SAD, koji ih fabrikuju i koriste u političkoj borbi, oni su gori od prostitutki”, izjavio je šef ruske države, prenosi TASS. Putin je objasnio: „Oni uopšte nemaju nikakva moralna ograničenja”. Šef ruske države je istakao: „To što se ovakve metode koriste protiv izabranog predsednika SAD, to je, naravno, jedinstveni slučaj, tako nešto se još nije dogodilo. To govori o značajnom nivou degradacije političke elite na Zapadu, uključujući SAD”. Kremlj: Vesti o kompromitujućim materijalima o Trampu su petparačka priča Ruski lider je doveo u pitanje informacije u američkim medijima o tome da se Tramp navodno u Moskvi susretao sa prostitutkama. „Tramp je stigao i odmah požurio da se vidi sa moskovskim prostitutkama”, naveo je Putin primer „kompromitujećeg materijala” o izabranom američkom predsedniku. „Kao prvo, to je odrastao čovek, a kao drugo, čovek koji se mnogo godina bavio organizacijom takmičenja u lepoti i komunicirao sa najlepšim ženama na svetu. Znate, teško mogu da poverujem da je on požurio u hotel da se vidi sa našim devojkama sumnjivog morala”, priznao je predsednik RF. I dodao je uz smeh novinara: „Iako su one kod nas sigurno najbolje na svetu”. „Sumnjam da se Tramp na to upecao”, zaključio je Putin. „Ja gospodina Trampa ne poznajem, nikada ga nisam sreo, ne znam šta će on raditi na međunarodnoj sceni i zato nemam nikakvog razloga ni da ga napadam, ni da ga kritikujem, ni da ga štitim. Mi se čak nećemo obratiti ni Nobelovom komitetu kako bi ga predložili za Nobelovu nagradu za matematiku, fiziku ili drugu oblast. Ja za to nemam nikakvog razloga”, izjavio je Putin. Bela kuća predložila Trampu da izabere na čijoj je strani Ruski predsednik je zaključio da Obamina administracija pokušava Trampu da „veže ruke i noge”. Ovi poteze nanose štetu samim Sjedinjenim Državama. Međutim, ruski predsednik očekuje da, uprkos skandalima oko Trampa, Rusija i SAD mogu da uspostave ponovo normalne odnose.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajant: Moskva prikuplja kompromitujuće materijale o britanskim ministrima

Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017

Britanski poslanik Kristofer Brajant, bivši ministar Velike Britanije za pitanja Evropske unije, izjavio je da je verovatno da lica povezana sa Rusijom prikupljaju kompromitujuće materijale o visokim britanskim zvaničnicima, kao što je ministar spoljnih poslova Boris Džonson.. Američki mediji...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.