Putin: Nuklearne snage biće opremljene novim naoružanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Nuklearne snage biće opremljene novim naoružanjem

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da će Rusija nastaviti da razvija odbrambeni potencijal zemlje i najavio da će strateške nuklearne snage te zemlje biti opremljene novim naoružanjem.

"Opremaćemo sve vidove vojske opremom i naoružanjem najnovije generacije. Prvenstveno se to tiče nuklearnih snaga", istakao je Putin.

On je podsetio da će do 2020. godine opremljenost vojske modernim naoružanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti preko 60 odsto, a u pojedinim slučajevima i 90 odsto, preneo je Sputnjik

Ruski predsednik je visoko ocenio iznenadne provere borbene gotovosti ruskih oružanih snaga, a posebnu prošlonedeljnu vežbu ruske Nacionalne garde.

Govoreći o situaciji na međunarodnoj sceni, Putin je ocenio da ona iziskuje posebne uslove kada je reč o angažmanu Službe za spoljni obaveštajni rad (SVR).

"Današnja situacija iziskuje posebne uslove rada, posebno kada je reč o operativnoj informaciji situacije u nestabilnim zonama – na Bliskom istoku, u Africi, kao i u pojedinim delovima Azije", rekao je Putin.

Ruski predsednik smatra da je neophodno nastaviti usavršavanje strategije i taktike u borbi protiv terorizma.

Ruski FSB, kako je rekao, u tom domenu veoma dobro radi svoj posao, pogotovu kada je reč o kontraobaveštajnim poslovima, borbi protiv korupcije i zaštiti ključnih objekata infrastrukture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Rusija nastavlja sa jačanjem NUKLEARNOG NAORUŽANJA

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da će Rusija nastaviti da razvija odbrambeni potencijal zemlje i najavio da će strateške nuklearne snage te zemlje biti opremljene novim naoružanjem...- Opremaćemo sve vidove vojske opremom i naoružanjem najnovije generacije. Prvenstveno se to tiče nuklearnih...

Nastavak na Blic...

PUTINOVA NAJAVA UTERALA STRAH PROTIVNICIMA: Ruska vojska dobija novo nuklearno naoružanje!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2017

..."Opremaćemo sve vidove vojske opremom i naoružanjem najnovije generacije Prvenstveno se to tiče nuklearnih snaga", istakao je PutinOn je podsetio da će do 2020 godine opremljenost vojske modernim naoružanjem biti preko 60 odsto, a u pojedinim slučajevima i 90 odsto, preneo je Sputnjik..Ruski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.