Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Laž je da smo prikupljali informacije o Trampu

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da lažni i nepotkrepljeni navodi da je zvanična Moskva prikupljala kompromitujuće informacije o novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trampu.

Kako prenosi Rojters, Putin je nakon sastanka sa predsjednikom Moldavije Igorom Dodonom, ponovio da se nikad nije sreo sa Trampom i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da se nada da će Moskva i Vašington moći da "odnose koji trenutno imaju probleme vrate u normalu".

Putin je optužio odlazeću administraciju Baraka Obame da pokušava da podrije Trampov legitimitet, prenosi Tas s.

"Ono što vidimo je nastavak domaće oštre političke borbe iako su predsjednički izbori završeni ubjedljivom pobjedom Trampa", rekao je Putin novinarima.

Ruski predsjednik je dodao i da ta politička borba ima nekoliko ciljeva, a da je prvi od tih ciljeva da se podrije legitimitet novoizabranog predsjednika SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putin: Laž je da smo prikupljali informacije o Trampu

Izvor: RTS, 17.Jan.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da su lažni i nepotkrepljeni navodi da je zvanična Moskva prikupljala kompromitujuće informacije o novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu. . Putin je, nakon sastanka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.