Putin: Jeljcin Zapadu bio dobar dok nije branio Jugoslaviju

Izvor: 24sata, 24.Nov.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Jeljcin Zapadu bio dobar dok nije branio Jugoslaviju

U intervjuu u okviru projekta agencije TASS "Najviši zvaničnici" ruski predsednik Vladimir Putin rekao je juče da čim je nekadašnji predsednik Boris Jeljcin progovorio u odbranu Jugoslavije, odmah se "u očima zapadnjaka pretvorio u alkoholičara".

ALKOHOLIČAR - Šef Kremlja je istovremeno istakao da Rusija ne planira da se nadmeće sa zapadnim zemljama niti da podiže novu "gvozdenu zavesu", ali da želi da se bori za svoje geopolitičke interese.

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da li će ostati zauvek predsednik, Putin je odgovorio: "Ne. To će biti pogrešno i za zemlju štetno, i meni ne treba", rekao je Putin.

Na pitanje da li će se ponovo kandidovati, Putin je kazao: "Da, postoji mogućnost da se ponovo kandidujem. Ustav dozvoljava, ali to ne znači da ću doneti takvu odluku", rekao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.