Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Dec.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin:Ekonomski problemi mogu trajati dvije godine

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da će ekonomski problemi sa kojima se Rusija suočava trajati i u naredne dvije godine, ali da se situacija može brzo popraviti.

Na press konferenciji na kraju godine, on je rekao da vlada mora preduzeti nove mjere na oporavku ekonomije da bi uspostavili ekonomsku stabilnost.

"Postignuti su neki rezultati ali vlada mora preduzeti i neke druge mjere" rekao je Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << uz konstataciju da centralna banka nije jedina odgovorna za ekonomsku situaciju.

Centrana banka, prema riječima Putina neće trošiti strane rezerve kako bi održavala rublju, ali sadašnja vrijednost valute neće ostati tokom cijele ekonomske krize.

Kritikujući Zapad, Putin je reko da ekspanzija NATO-a, na istok izgleda kao građanje novog Berlinskog zida.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.