Potpredsednik ruske Dume preneo Vučiću pozdrave lično od Putina i čitave Rusije

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik ruske Dume preneo Vučiću pozdrave lično od Putina i "čitave Rusije"

Potpredsednik ruske Dume i visoki funkcioner Jedinstvene Rusije Petar Tolstoj poručioje na mitingu Aleksandra Vučića u Beogradu da je došao na njegov preditborni miting da prenese "bratsku ljubav čitavog naroda Rusije i predsednika Ruske Federacije Vladimira Vladimiroviča Putina, lično".

Kako je rekao, danas je tužan dan, jer je pre 18 godina Jugoslavija bila izložena agresiji od strane NATO alijanse, koja je prekršila međunarodno pravo.

- Tada Rusija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogla da pomogne Srbiji. Izvinite zbog toga - rekao je Tolstoj, ali i dodao da se od tada mnogo toga promenilo, i da smo naučili mnogo iz tih lekcija.

On je dodao da ponovo imamo osećaj vlastitog dostojanstva, suvereniteta i da naša deca ponovo mogu da odlučuju u kakvoj zemlji hoće da žive.

- Uverevam vas da je Rusija bila, jeste i biće uvek zajedno sa Srbijom - poručio je Tolstoj i podvukao da je upravo Vučić taj koji je mnoge od tih nadanja i želja objedinio i ispunio.

- Živela Srbija i živelo rusko - srpsko prijateljstvo - pozdravio je Tolstoj.

Primetna konsolidacija većine drušštva oko jednog kandidata

Potpredsednik ruske Dume i visoki funkcioner Jedinstvene Rusije Petar Tolstoj ocenjuje da je uoči predsedničkih izbora u Srbiji primetna konsolidacija većine društva oko jednog kandidata.

Tolstoj, koji prisustvuje mitingu Aleksandra Vučića u beogradskoj Kombank areni, ističe da će Rusija "ispoštovati svaku odluku srpskog naroda".

“Veoma sam srećan što je uoči izbora primetna konsolidacija većine društva oko jednog kandidata. Mi ćemo ispoštovati bilo kakvu odluku srpskog naroda, jer smo sigurni da će naši posebni odnosi sa Srbijom, kao što su postojali, postojati i u budućnosti”, rekao je Tolstoj Tanjugu pred početak skupa u Areni.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.