Pejčinović: Voleo bih selfi sa Putinom!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejčinović: Voleo bih selfi sa Putinom!

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović nema dilemu sa kojom ličnošću bi se fotografisao da može da bira. Vladimir Putin, kao iz topa! "Ako odem u politiku - zagovaraću prijateljstvo Srbije i Rusije", poručuje on.

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović (29) igra treću sezonu u Lokomotivi iz Moskve, ali rezultati ove sezone nisu sjajni - tek deseto mesto posle polusezone...

Defanzivac je propustio samo jedan meč u šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog crvenog kartona dobijenog protiv Tereka, a za razliku od dobrog dela ekipe - on igra na visokom nivou. Zaslužio je i ponovni poziv u reprezentaciju Srbije i odigrao je prijateljski meč protiv Ukrajine, a u intervjuu za "Sport Ekspres" ističe da se naša reprezentacija polako "diže".

Ispričao je da često ima "peckanja" sa Vedranom Ćorlukom na temu ko je bolji u fudbalu Srbija ili Hrvatska, ali je jasno da su prethodnih deset godina naše zapadne komšije na višem nivou, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

Dobio je naknadni poziv i ostavio dobar utisak...

"Atmosfera se poboljšala otkako je došao Slavoljub Muslin. Disciplina je na višem nivou, na svakom mestu u timu imamo zdravu konkurenciju. Znam da je radio u Lokomitivi i da ga navijači vole. Pričao sam sa njim o Rusiji i o timu...", kazao je Pejčinović.

Lokomotiva se ozbiljno priprema za nastavak sezone, a jedna od provera bio je i meč sa kineskim Hebeijem (1:0) u kom nastupa argentinski fudbaler Ezekijel Laveci.

Pejčinović ga je nakon meča upitao za "selfi", a novinar "Sport Ekspresa" ga je zbog toga upitao - da može da bira, sa kojom poznatom ličnošću bi se fotografisao?

"Sa Putinom!", odgovorio je on kao iz topa.

Foto: Alexei Druzhinin/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Na konstataciju da ga možda predsednik Rusije pozove u Kremlj ako osvoje titulu, poručuje:

"Super. Nadam se da će tako biti...sledeće sezone".

U intervjuu Pejčinović ističe da se ne vidi, za sada, u Kini, da mu je velika želja da osvoji Kup i prvenstvo sa Lokomotivom, a da bi na vrhunskom nivou mogao da igra još pet ili šest godina.

Šta onda?

"Videćemo šta će se desiti kada završim karijeru. Ko zna šta će biti za pet godina... Jedno znam – ako odem u politiku, zagovaraću prijateljstvo Srbije i Rusije", poručio je on za kraj.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.