Izvor: Press, 21.Dec.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN: Više od 230 stranih špijuna identifikovano u Rusiji ove godine

Predsednik Rusije upozorio na rast aktivnosti stranih obaveštajnih službi koje deluju u Rusiji i naglasio da najozbiljniju pažnju treba posvetiti zaštiti državne granice
Ruska kontraobaveštajna služba identifikovala je ove godine više od 230 saradnika i agenata stranih službi, sprečila je osam terorističkih napada i presekla aktivnost 46 terorističkih i ekstremističkih grupa, rekao je danas predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Rusije Vladimir Putin na svečanosti posvećenoj Danu bezbednosnih službi.

Putin je, takođe, upozorio na rast aktivnosti stranih obaveštajnih službi koje deluju u Rusiji i naglasio da najozbiljniju pažnju treba posvetiti zaštiti državne granice.

"Rusiju niko i nikada neće uspeti da zaplaši, zadrži i izoluje", rekao je predsednik Rusije i pozvao na konstantnu spremnost da se pruži odgovarajući odgovor na svaku pretnju suverenitetu, stabilnosti i jedinstvu zemlje, prenosi Glas Rusije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.