PUTIN POZVAO RUSKE TAJNE SLUŽBE NA EFIKASNIJE DELOVANJE: Izazovi pred nama nikad veći!

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN POZVAO RUSKE TAJNE SLUŽBE NA EFIKASNIJE DELOVANJE: Izazovi pred nama nikad veći!

Ruski predsednik Vladimir Putin je danas pozvao na unapređenje rada ruskih tajnih službi, kako bi one mogle da se nose sa "modernim izazovima i pretnjama", saopštio je Kremlj.
Putin je taj zahtev izneo u pismu upućenom veteranima i aktuelnim operativcima ruskih bezbednosnih službi, preneo je Rojters.

"Naglašavam da moderni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izazovi i pretnje, kao i pojava novih destabilizujućih faktora, zahtevaju povećanje efikasnosti čitavog sistema domaćih specijalnih službi", napisao je Putin u pismu povodom Dana bezbednosnih službi.

Ključni zadatak operativaca ruskih tajnih službi jeste da se bore protiv međunarodnog terorizma i "svakog eventualnog pokušaja inostranih tajnih službi da zadaju udarac Rusiji i njenim političkim i ekonomskim interesima", navodi se u pismu ruskog predsednika.

PROČITAJTE JOŠ:
"Nasilno prekrajanje granica počelo u Jugoslaviji, Rusija nije inicirala taj "trend"!"
NAJSTRAŠNIJA TAJNA BRITANIJE: Članovi elite godinama seksualno zlostavljali i ubijali decu!
HOROR ZLOČIN U AUSTRALIJI: Majka uhapšena zbog ubistva osmoro dece!
   
Evropska unija i SAD su uvele niz ekonomskih i viznih sankcija protiv pojedinaca i kompanija iz Rusije zbog uključenosti zvanične Moskve u ukrajinsku krizu, kao i zbog aneksije poluostrva Krim u martu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin pozvao na unapređenje ruskih tajnih službi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2014

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin je danas pozvao na unapređenje rada ruskih tajnih službi, kako bi one mogle da se nose sa "modernim izazovima i prijetnjama", saopštio je Kremlj...Putin je taj zahtjev iznio u pismu upućenom veteranima i aktuelnim operativcima ruskih bezbjednosnih službi,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.