PUTIN IMA ČOVEKA KOJI ČITA MISLI: Njegov vidovnjak ulazi u um svetskih lidera, evo koga je pročitao!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN IMA ČOVEKA KOJI ČITA MISLI: Njegov vidovnjak ulazi u um svetskih lidera, evo koga je pročitao!

Nedavno je u knjizi "Svi ljudi Kremlja" otkriven tajni život ruskog predsednika Vladimira Putina, a između ostalog u knjizi piše da se pri donošenju odluka on konsultuje i sa vidovnjacima.

Mihail Viktorovič Zigar, ruski novinar i opozicioni aktivista, u svojoj novoj knjizi tvrdi da su Putin i njegovi najbliži saradnici izuzetno paranoični. U tome prednjače Nikolaj Patrušev, Putinov šef bezbednosne službe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Boris Ratnikov, penzionisani general, koji veruju da SAD žele da unište Rusiju.

Zigarov izvor iz Kremlja čak tvrdi da je u KGB-u bio čovek s telepatskim sposobnostima koji je svojevremeno tvrdio da može da "pročita" um Medlin Olbrajt, bivše državne sekretarke SAD.

Putinov strah da će SAD da unište Rusiju bio je presudan i za odluku da se 2011. ponovo kandiduje za mesto predsednika. Kako se tvrdi u knjizi, on je nagovorio Medvedeva da se ne kandiduje na sledećim izborima, uz upozorenje da bi Rusija mogla biti meta zavere koju organizuju SAD.

- Situacija je teška i mogli bismo izgubiti našu zemlju ako vođstvo nije dovoljno jako - navodno je objasnio Putin Medvedevu, piše Zigar u knjizi.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News, amazon.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.