OVO-JE-PUTIN-OD-PRE-50-GODINA-Najludje-fotke-iz-mladosti-ruskog-predsednika

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO-JE-PUTIN-OD-PRE-50-GODINA-Najludje-fotke-iz-mladosti-ruskog-predsednika

ma ga svuda, ali da li ste videli kako je Vladimir Vladimirovič izgledao kad je bio dete, tinejdžer i kasnije, kad je postao obaveštajac

Gotovo svakodnevno na većini internet portala, televizija ili u štampanim medijima možete da pročitate vest ili vidite sliku predsednika Rusije Vladimira Putina.

Ipak, to su uglavnom aktuelni snimci i fotografije lidera Rusije, koji je rođen 1952. godine u ondašnjem Lenjingradu, današnjem Sankt Peterburgu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Putin kao oficir KGB. Foto: Wikipedia/Vladimir Putin

Ono što je javnosti malo poznato jesu fotografije Putina kao dečaka, tinejdžera, a potom i obaveštajca.

Inače, biografija predsednika Rusije mogla bi da posluži kao scenario za film o dečaku iz radničke porodice koji je maštao da postane obaveštajac, a dogurao je do šefa države, a samim tim i svih obaveštajnih službi u zemlji.

U ovom video klupu pogledajte galeriju fotografija predsednika Rusije i videćete kako je izgledao pre više decenija.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.