Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muško druženje u dači: Malo teretanica, malo roštilj i čaj

Dva najmoćnija čoveka u Rusiji, predsednik Vladimir Putin i premijer Dmitrij Medvedev, zajedno provode letnji odmor u dači u Sočiju.

Kako izgleda muško državničko druženje možemo videti na ovim fotografijama koje je objavio Kremlj. Putin i Medvedev dan počinju doručkom na tremu među palmama. Na meniju su maline i borovnice uz neizostavni čaj iz samovara.

Posle laganog doručka sledi šetnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kroz park do teretane, koja se nalazi u okviru kompleksa dače. Tu premijer i predsednik Rusije naizmenično vežbaju na spravama, bodre jedan drugog i odbrojavaju ponavljanja.

Zna se da je vežbačima posle treninga potreban ozbiljan proteinski obrok, a dvojica državnika i to rade zajedno - bacaju meso na roštilj i naizmenično ga obrću. Tu je, naravno, i kuvar da se pobrine da sve bude kako treba i meso ne pregori, ako Putina nazove recimo Merkelova da se buni što je pustio ona 133 Sirijca da preko Severnog pola pređu u Norvešku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Putin i Medvedev u teretani

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2015

PREDSEDNIK i premijer Rusije Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev, poznati kao ljubitelji sporta, u nedelju su u predsedničkoj rezidenciji “Bočarov ručej” u Sočiju, zajedno trenirali u teretani. Putin se u mladosti aktivno bavio džudom, a Medvedev veslanjem i dizanjem tegova. Posle napornog treninga,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.