LSV grubo falsifikuje Nikolićevu posetu Putinu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Maj.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV grubo falsifikuje Nikolićevu posetu Putinu

Srpska napredna stranka saopštila je u nedelju da Liga socijaldemokrata Vojvodine "grubo falsifikuje" posetu novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i tvrdi da je to način da Srbija skrene sa evropskog puta.

"Napadi na novoizabranog predsednika Republike Tomislava Nikolića su ključni pokazatelj da se Demokratska stranka i njeni sateliti, još nisu pomirili sa izbornim porazom i voljom naroda", navodi se u saopštenju SNS.LSV je u nedelju ocenila da poseta novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer Nikolić traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.