Još se ne zna gde će biti prvi susret Trampa i Putina

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se ne zna gde će biti prvi susret Trampa i Putina

O vremenu i mestu prvog sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika SAD Donalda Trampa još se nije detaljno razgovaralo, izjavio je danas pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

"To je dobro pitanje - gde i kada bi do sastanka moglo doći. O tom pitanju se još nije detaljno razgovaralo putem diplomatskih kanala. Imamo neke nagoveštaje, a sigurno ih imaju i SAD, ali o tome još nismo razgovarali", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je on novinarima, prenosi Tass.

Ušakov je naveo da će Putin učestvovati na samitu G20 koji će biti održan u julu u Hamburgu, a s tim u vezi je primetio da su se u medijima pojavile "razne opcije za sastanak sa Trampom, pri čemu su neki zvaničnici čak izneli predloge".

U tom smislu, Ušakov je podsetio na izjavu slovenačkog predsednika koji je izrazio spremnost da bude domaćin susreta dva lidera.

Samit G20 biće održan u Hamburgu 7. i 8. jula, a ranije je najavljeno da će Tramp učestvovati na samitu NATO-a u Briselu 25. maja, napominje ruska agencija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj: Uopšte ne razmatramo datum za sastanak sa Trampom

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2017

Moskva i Vašington trenutno ne razgovaraju o mogućem datumu prvog sastanka ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa, rekao je u sredu Putinov savetnik Juri Ušakov...- Određivanje datuma takvog sastanka .. uopšte se ne razmatra - rekao je Ušakov u razgovoru s novinarima...Predsednik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ljubljana, Hamburg? "Susret Putina i Trampa-dobro pitanje"

Izvor: B92, 22.Feb.2017

Moskva -- O vremenu i mestu prvog sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika SAD Donalda Trampa još se nije detaljno razgovaralo...To je izjavio pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov..."To je dobro pitanje - gde i kada bi do sastanka moglo doći. O tom pitanju se još nije detaljno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.