Izrael:Oružje iz Iraka možda dođe u ruke Hezbolaha

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael:Oružje iz Iraka možda dođe u ruke Hezbolaha

Moskva -- Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izrazio je Vladimiru Putinu zabrinutost da bi oružje iz Sirije i Iraka moglo da završi u rukama libanskog Hezbolaha.

Netanjahu je doputavo danas u Moskvu da se sastane sa Putinom koji podržava vladu u Damasku.

Hezbolah takođe vojno podržava Siriju. Izraelski premijer je u obraćanju preko televizije tokom sastanka sa Putinom rekao da Izrael strahuje od otvaranja još jednog "fronta terora" na Golanskoj visiji ako Hezbolah dođe do oružja iz Sirije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izrael brine da će sirijsko oružje stići do Hezbolaha

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2016

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izrazio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zabrinutost da bi usavršeno oružje iz Sirije i Iraka moglo da završi u rukama libanskog militantnog Hezbolaha, bliskog saveznika sirijske vlade...Netanjahu je doputavo danas u Moskvu da se sastane sa Putinom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.