FOTO: Ovako Putin i Medvedev uživaju vikendom

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ovako Putin i Medvedev uživaju vikendom

Predsednik i premijer Rusije Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin obreli su se u Sočiju gde su proveli ne baš uobičajeni vikend za dva velika državnika. Bar ne na formalnom nivou.

Naime, ruski predsednik pohvalio se na svom Fejsbuk profilu fotografijama na kojima on i Putin provode vikend u ležernoj atmosferi, ali i garderobi.

Tako su dve najveće političke figure Ruske Federacije, vođenje države ostavili po strani, navukli trenerke, patike i sportske majice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i uputili se u - teretanu.

Sudeći po fotografijama, Putin je pomagao Medvedevu na spravama, ili mu samo brojao urađene čučnjeve, a potom je i sam poradio na svojim mišićima.

Nakon napornog vežbanja, državnici su zaslužili i da se malo počaste i odmore, pa je Medvedev bio zadužen da iseče roštilj, a nakon toga su se opustili uz šolju čaja u inače luksuznoj rezidenciji u Sočiju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.