Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Drugacije bi reagovali da smo znli da je avion ruski

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi Turska reagovala drugačije da je znala da je ratni avion, koji su njene snage oborile na sirijskoj granici ove sedmice, bio ruski.

"Da smo znali da je to bi ruski avion, možda bismo ga drugačije upozorili", rekao je Erdogan za televiziju "Frans 24".

Erdogan je kazao da ruski predsednik Vladimir Putin nije odgovorio na njegov poziv nakon incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji je ozbiljno narušio odnose dve države, preneo je AFP.

Turska je u utorak ujutro oborila ruski vojni avion Su-24 na granici sa Sirijom zato što je, prema tvrdnjama turske vojske, povredio vazdušni prostor Turske iako je više puta upozoren, dok je rusko ministarstvo odbrane istaklo da ruski avion nije narušio turski vazdušni prostor.

Jednog od dvojice pilota ubili su ekstremisti pošto se katapultirao iz aviona, dok su drugog spasile ruske i sirijske specijalne snage.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Erdogan izrazio žaljenje jer Putin ne odgovara na pozive

Izvor: Beta, 26.Nov.2015

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izrazio je danas žaljenje jer ruski šef države Vladimir Putin nije odgovorio na njegove telefonske pozive, pošto je turska vojska oborila ruski avion Su-24."Posle tog dogadjaja, zvao sam gospodina Putuna, ali on do sada nije odgovorio", rekao je Erdogan francuskoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.