Depardje: Spreman sam da umrem za Rusiju

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje: Spreman sam da umrem za Rusiju

26.05.2015. -

Francuski glumac Žerar Depardje, koji je 2013. godine postao ruski državljanin, izjavio je u intervjuu za Veniti fer da je spreman da umre za Rusiju i da se nikad nije osećao kao Francuz.

„Spreman sam da umrem za Rusiju jer su tamo ljudi jaki. Ne želim da ckrnem kao bednik u sadašnjoj Francuskoj“, rekao je glumac.

Depardje je dodao da se nikada nije osećao kao Francuz jer je odrastao uz vrednosti koje mu ne odgovaraju.

„Ne verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << u sebe jer sam odrastao uz vrednosti koje ne delim. Nikad se nisam osećao kao Francuz“, istakao je on.

Ruski predsednik Vladimir Putin lično je glumcu uručio ruski pasoš početkom 2013, kada se Depardje preselio iz Francuske zbog visokog poreza.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.