Depardje: Putina dobro poznajem i jako ga volim

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depardje: Putina dobro poznajem i jako ga volim

Francuski glumac Žerar Depardje je na premijeri filma "Dolina ljubavi" u Kanu prokomentarisao ukrajinsku krizu i izjavio da veoma voli ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Dobro poznajem i veoma volim gospodina Putina. Volim Rusiju i često putujem tamo - rekao je Depardje.

Poznati glumac dodao je da nije kompetentan da komentariše situaciju u Ukrajini, ali je naglasio da voli ukrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narod, prenosi RIA "Novosti".

- Šokiran sam, kao i svi. Poznavao sam bivšeg predsednika Viktora Juščenka, a Ukrajince jako volim. Ipak, nisam kompetentan da komentarišem takve vrste sukoba. Ne volim rat i konflikte, jer u njima ljudi umiru - naglasio je poznati francuski glumac.

Depardje je 10. avgusta 2014. godine izjavio da se ponosi ruskim državljanstvom i da ga nimalo ne brinu sankcije uvedene Rusiji.

- Nisam zabrinut, jer je to samo politika - rekao je tada Depardje.

Francuski glumac je u januaru 2013. godine od Putina dobio ruski pasoš za značajan doprinos ruskoj kulturi i kinematografiji.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.