Ako mislite da Rusi žele dobro, pogledajte šta su uradili na zapadnom Balkanu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako mislite da Rusi žele dobro, pogledajte šta su uradili na zapadnom Balkanu"

Šef britanske diplomatije Boris Džonson izjavio je da je Velika Britanija rekla novoizabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu da je Rusija sposobna za različite prljave trikove i da ne želi ništa dobro, što je jasno "iz onoga što su uradili na zapadnom Balkanu".

- Ukoliko pogledate šta su Rusi uradili na zapadnom Balkanu i sajber-napad, jasno je da ne žele ništa dobro - rekao je Džonson.

On je kazao i da su Rusija i njen predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vladimir Putin odgovorni za hakovanje tokom američkih predsedničkih izbora.

Kako prenosi AP, Džonson je rekao da je "prilično jasno da je hakovanje mejlova demokrata došlo od Rusa".

- Međutim, bilo bi glupo za nas da i dalje demonizujemo Rusiju ili je saterujemo u ćošak - rekao je Džonson nakon sastanka sa Trampovim pomoćnicima.

On je kazao i da je današnji sastanak bio vrlo produktivan i da postoji visok nivo slaganja između Britanije i nove administracije SAD.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.