Šta će Putin jesti u Beogradu?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Putin jesti u Beogradu?

Na ručku koji će biti održan 16. oktobra u Palati Srbija u čast ruskog predsednika Vladimira Putina, služiće se srpska tradicionalna jela i domaća pića. Putina će, kako tradicija nalaže, dočekati devojke sa pogačom i solju, a kao aperitiv biće služena najbolja domaća rakija, pišu ”Naše novine”.

Neće Putin ostati gladan u Srbiji, nikako

 

Kako oni saznaju iz protokola za organizaciju, za predjelo će biti služena goveđa i svinjska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pršuta, pite, gibanice i proja, razni sirevi, ajvar, prebranac, kao i suhomesnati proizvodi, a sve isključivo iz Srbije.

 

 

Za glavno jelo u ponudi su razne supe i čorbe, zatim jagnjetina, svinjetina, roštilj i riba.

 

Za atmosferu tokom ručka biće zadužen hor ”Stanislav Binički”. Predviđeno je da pevaju naizmenično jednu srpsku, jednu rusku, pa pesmu klasične muzike, navode ”Naše novine”.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troškove vojne parada u čast dolaska Putina plaća Vučić iz svog džepa

Izvor: Njuz.net, 02.Okt.2014

Vučić razmatrao i uzimanje kredita za plaćanje troškova Putinovog dolaska / FOTO: Tanjug.. BEOGRAD, 2. oktobar 2014, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić sam će od svoje plate pokriti sve troškove vojne parada koja se organizuje 16. oktobra, u čast dolaska ruskog predsednika Vladimira...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.