Zašto je prema dokazanim pedofilima bilo snishođenja a prema Artemiju ne? (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 17.Jan.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je prema dokazanim pedofilima bilo snishođenja a prema Artemiju ne? (VIDEO)

Zašto je prema dokazanim pedofilima bilo snishođenja a prema Artemiju ne? (VIDEO) Govor mitropolita Amfilohije o snishođenju prema dokazanim pedofilima, izazvala je korisnika društevene mreže da prokomentariše netrpeljivost i bratoubistvo u slučaju episkopa Artemija optuženog za neuporedivo manji greh, inače i takav bez dokaza.


 
Ovaj korisnik Fejsbuka je naveo najočiglednije primere bezočnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << licemerja i nepočinstava u slučaju prema vladiki Artemiju.

Ne baveći se zakulisnim radnjama u nekoliko minuta ovog videa on iznosi samo ono najočiglednije i to prilaže kao više nego jake argumente. Bez obzira na to koliko ste upoznati sa situacijom, svakako bi trebalo izdvojiti nekoliko minuta i poslušati.



.



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Vladika Artemije

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.