Vladu Stanojevića više nećemo viđati na malim ekranima?

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladu Stanojevića više nećemo viđati na malim ekranima?

Prema nezvaničnim informacijama, Vlada Stanojević neće više biti voditelj emisije Bravo Show, koja se emituje na televiziji Pink.

Vlada Stanojević, foto: story press

Nakon skandala koji ga je zadesio, Stanojević je prestao da se pojavuljuje na malim ekranima.

Ali čelnici ružičaste televzije ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da zbog toga prekinu snimanje i više nego uspešne emisije, te su doneli odluku da na mesto pomenutog voditelja postave nekog sasvim drugog.

Naime, reč je o manekenu Relji Mišiću, sa kojim su trenutno u pregovorima, jer kako kažu, njihova televizija je uvek za saradnju sa mladim i ambicioznim ljudima, baš kakav je i Relja.

Mladi Mišić je postao poznat javnosti zbog navodne ljubavne afere sa Stanijom Dobrojević, koja mu je, kako se tada pisalo, uništila karijeru. Pričalo se i da Relja ulazi na Farmu, međutim, od tog angažmana nije bilo ništa.

Nina Radulović Lečić će i dalje će ostati na svom poslovnom zadatku u Bravo Show-u, ali ovoga puta sa novim kolegom.

Izvor: Srbijadanas.com

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.