Vlada izjavio ljubav Tamari: Pogledajte šta joj je napisao u ljubavnom pismu!

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada izjavio ljubav Tamari: Pogledajte šta joj je napisao u ljubavnom pismu!

Vlada Stanojević rešio je da otkrije svoje emocije Tamari, pa je napisao i ljubavno pismo, koje je Jelena Krunić uručila Đurićevoj.

Tamara se veoma iznenadila kada je pročitala da je Vlada zaljubljen u nju i da je mnogo voli!

On je napisao kako ga je povredilo to što je Tamara izabrala da bude bliska sa Milošem i Acom, umesto sa njim.

Takođe, Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je u pismu priznao da je Tamaru voleo i dok je bio u vezi sa bivšom i da je samo mislio samo na nju. On se nadao da će ih “Farma” zbližiti, a desilo se suprotno. Stanojević je naglasio da će Đuriđeva njemu uvek biti na prvom mestu. Klaberka se iznenadila, jer je Vladu smatrala prijateljem.

“Bože koliko mene neke stavri iznenade. I koliko sama sebe iznenađujem”, rekla je Tamara posle čitanja.

Ona je potom pismo dala Jeleni Krunić koja ga je sakrila ispod majice. Međutim, Ognjen je tražio da mu Tamara da pismo, ali je ona poricala da se nalazi kod nje.

“Pismo je u šporetu”, rekla je Tamara, a onda je Vlada voditelju dao drugo pismo kako bi se izvukli iz ove situacije.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vlada izjavio ljubav Tamari: Pogledajte šta joj je napisao u ljubavnom pismu!

Izvor: Svet, 04.Okt.2015

Vlada Stanojević rešio je da otkrije svoje emocije Tamari, pa je napisao i ljubavno pismo, koje je Jelena Krunić uručila Đurićevoj.. Tamara se veoma iznenadila kada je pročitala da je Vlada zaljubljen u nju i da je mnogo voli!. On je napisao kako ga je povredilo to što je Tamara izabrala da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.